Om oss

Under 6 år har SOCO vuxit och blivit en av Norges mest framgångsrika test- och kvalitetspartners. Nu är det dags att påbörja samma resa i Sverige.

SOCO Sverige är ett systerbolag till SOCO Norge och ägs av sina grundare och medarbetare i Norge och Sverige. Vi är ett IT-konsultbolag med fokus på kvalitetssäkring och test.

SOCO Sverige har en enkel och kaxig vision om att bli Sveriges QA partner för framtiden. Vi ser kvalitetssäkring som en självklar del i alla utvecklingsprojekt och har som mål att alltid anpassa vår expertis till våra kunders behov samtidigt som vi strävar efter att vara i framkant av all testrelaterad forskning.

Nyfikenhet, enkelhet, ärlighet
Våra värdeord

Våra värdeord

Nyfikenhet

På SOCO Sverige är vi nyfikna av oss, vi vill veta allt om våra kunders utmaningar, om hur arbetet med kvalitetssäkring kan se ut idag och vad som krävs för att kunna driva digitaliseringsprojekt i framtiden. Vi vill ligga i framkant av utvecklingen inom kvalitetssäkring. Och sist men inte minst är vi nyfikna på varandra, på våra tankar och värderingar. Vi vill dela med oss och lära oss utav varandra och lever efter det kända uttrycket ”det finns inga dumma frågor” och ”om man inget frågar får man heller inget veta”. Vi vågar helt enkelt tänka utanför boxen och utmana såväl oss själva som våra kunder.

Enkelhet

Att arbeta hos SOCO ska vara enkelt! Har du någon gång arbetat i en stor organisation med långa svåra processer och komplicerade redovisningssystem? Tänk i så fall precis tvärtom. För oss är det viktigt att förenkla så mycket som möjligt och att det ska vara enkelt att vara konsult. Ta bort krångligheter och låt konsulten själv få avgöra och bestämma det som passar denne bäst.

Ärlighet

Vi är alltid ärliga mot oss själva och mot våra kunder eftersom vi är övertygade om att ärlighet alltid varar längst. Vi skapar förtroende och relationer med såväl medarbetare som kunder och strävar alltid efter en fullt transparent och öppen dialog. Vi vågar ta de där jobbiga samtalen och vi vågar utmana och ifrågasätta om så behövs.